Car to Door

Gaseste masina perfecta fara batai de cap

La Carplazza misiunea noastra este sa revolutionam modul in care oamenii achizitioneaza autovehicule. Cu serviciile noastre inovatoare, Find My Car si Car to Door, aducem o abordare complet noua in lumea tranzactiilor auto ce pune accentul pe confort, siguranta si usurinta pentru clienti.

Find My Car

Dorim sa sa te ajutam sa iti gasesti vehiculul simplu si eficient pentru tine. Cu Find My Car, echipa noastra se angajeaza sa iti gaseasca cea mai buna varianta, conform preferintelor tale.

Cum functioneaza:
  • Tarif accesibil: Platesti 99 de lei si beneficiezi de o lista cu 10 optiuni de vehicule potrivite pentru tine.
  • Eficienta: Primesti lista personalizata in doar 48 de ore de la completarea formularului nostru online.
  • Personalizare: Ne straduim sa intelegem in detaliu preferintele tale, de la marca si modelul dorit, la buget si specificatii tehnice, pentru a-ti oferi cele mai relevante recomandari.

Cu Find My Car nu mai pierzi timp pretios cautand automobilul pe care ti-l doresti. Echipa noastra se ocupa de tot, astfel incat tu sa te poti concentra pe alegerea finala.

Car to Door

Car to Door este serviciul nostru premium care iti aduce masina direct la usa ta, oferindu-ti o experienta de achizitie completa si fara griji.

Ce trebuie sa faci

Dupa ce ai ales autoturismul din propria lista sau din cea recomandata de echipa CarPlazza, echipa noastra se ocupa de restul. De la negocierea cu vanzatorul pana la livrarea vehiculului la adresa specificata de tine, ne ocupam de fiecare detaliu.

Costul pentru serviciul nostru de intermediere a achizitiei este de 3% din pretul autovehiculului (minim de 199 euro), plus costurile de transport, taxele de verificare (daca este cazul) si alte eventuale costuri care vor fi facturate separat.

Practic, odata ce ai ales masina si ai decis sa o cumperi, noi luam legatura cu proprietarul/dealerul si cu firma de transport si ne asiguram ca masina ajunge la tine acasa.

Cu Car to Door eliminam complet stresul si incertitudinile legate de procesul de achizitie. Tu te bucuri de confortul casei tale, iar masina dorita vine direct la tine, oferindu-ti o experienta fluenta de achizitie de la A la Z.